Welkom bij Tafelronde Harderwijk!

Een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Een vereniging voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar. 

Een vereniging die aan service doet, dat zeker. Naast lokale, nationale en internationale vriendschap is persoonlijke ontplooiing en het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies. Vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de Tafelaars of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen. Iedere Tafelaar biedt wel iets unieks. De Tafel verrijkt vriendschap.

In 2010 zijn wij begonnen met het oprichten van een Tafelronde in Harderwijk en op 7 april 2012 is Tafelronde Harderwijk officieel geïnstalleerd door het hoofdbestuur van de Nederlandsche Tafelronde en heeft daarmee het nummer 197 ontvangen.

 

Download hier onze flyer voor meer informatie!